Apavital
A A A | autentificare | hartă site
CLIENTI
Termeni şi condiţii
Call center
Program de audienţe
Program relaţii publice şi încasări
Regulamentul APAVITAL
Avizare
Contractare
Preţuri servicii
Tarife naţionale apă canal
Vidanjare
Apă meteorică
Întrebări frecvente (FAQ)
Modalităţi de contestare
Formulare (Acte necesare)
SERVICII METROLOGICE
Verifică apa uzată
Verifică apa potabilă
Alimentare in sezonul cald
Prima pagină > CLIENŢI> Verifică apa uzată

Verifică apa uzată

 
 Telefon laborator ape uzate: 0721.208.879
 
         Laboratorul Ape Uzate al SC APAVITAL SA efectuează analize fizico – chimice pentru apă uzată, de suprafață și subterană. Laboratorul are implementat sistemul de management al calității după standardul european ISO 17025:2005 “Cerințe generale pentru competența laboratoarelor de încercări și etalonări” și este acreditat de către ASOCIAŢIA DE ACREDITARE DIN ROMANIA – RENAR  pentru efectuarea de analize specifice.   
 

Laboratorul dispune de dotarea corespunzătoare cu instalații, echipamente și aparatură de laborator performante și prezintă garanția calității rezultatelor analizelor efectuate, prin: control intern - folosirea de kituri de calibrare, materiale de referință certificate (MRC), diagrame de control, analize repetate - și control extern - participarea la scheme de performanță (comparare interlaboratoare).

Măsurătorile/analizele și prelevările de probe respectă recomandările standardelor naționale și internaționale, fapt ce conduce la un grad ridicat de exactitate a analizelor efectuate. Materialele și echipamentele utilizate în analize sunt achiziționate de la furnizori evaluați și acceptați, distribuitori de renume național și internațional.


 
Tip documentNume documentDescriereDimensiune documentDescărcare
Oferta analize Laborator Ape Uzate (Noiembrie 2018) 639  KB 
ERA Water Pollution 626  KB 
Certificat de acreditare 1,039  KB 
Comanda analize apa uzata 313  KB 
Chestionar satisfactie clienti 382  KB 
* Pentru a vizualiza documentele în format PDF aveti nevoie de programul Acrobat Reader care poate fi descarcat gratuit de la adresa www.adobe.com
Apavital Iasi © 2009 Condiţii legale