Activitățile de relații cu publicul de la sediul ApaVital din Pașcani se mută într-o nouă locație, în strada Grădiniței nr. 25
22 august 2023 Media

În perioada 23 august - 31 august 2023 (inclusiv), activitățile de relații cu publicul de la sediul ApaVital din Pașcani sunt suspendate.

Măsura a fost luată în vederea realizării operațiunilor de relocare a punctului de lucru din strada M. Kogălniceanu nr. 32, bloc J la o nouă adresă, activitățile de relații cu publicul urmând să se desfășoare, de la 1 septembrie 2023, într-un nou spațiu din strada Grădiniței nr. 25.

Reamintim utilizatorilor că pot depune și online cereri pentru avize și contracte, prin intermediul organizatorului disponibil pe www.apavital.ro, rubrica ”Cum devin client” → Depunere documente. De asemenea, se pot trimite documentațiile prin poștă, pe adresa ApaVital - Iași, strada Mihai Costăchescu nr. 6, cod poștal 700495. Pe site-ul societății noastre, la rubrica “Cum devin client”, pot fi regăsite detalii privind documentele necesare pentru obținerea unui aviz sau a unui proiect, precum și formularele necesare. În acest interval de timp, utilizatorii pot obține informații și prin intermediul Centrului de contact, la numărul de telefon 0232.969.