APAVITAL S.A. a suspendat pe perioada stării de alertă, activitatea birourilor de primire/eliberare a documentelor de la sediile din Iași, Pașcani și Târgu Frumos
10 septembrie 2021 Media

Din dorința de a asigura măsuri de prevenție și de protecție a sănătății utilizatorilor și a angajaților proprii, împotriva infecției cu COVID-19, APAVITAL S.A. a suspendat pe perioada stării de alertă următoarele:

- relația cu publicul la biroul de primire/eliberare a documentelor de la sediul societății din Iași, strada Mihai Costăchescu nr. 6;

- relația cu publicul la biroul de primire/eliberare a documentelor de la sediul din Pașcani, str. M Kogălniceanu, nr. 32, bl. J;

- relația cu publicul la biroul de primire/eliberare a documentelor de la sediul din Târgu Frumos, str. 22 Decembrie 1989, nr. 6.

Pe perioada stării de alertă, activitatea biroului de primire/eliberare a documentelor se va desfășura exclusiv online, solicitările de depunere/eliberare a avizelor și a proiectelor pentru apă și canalizare urmând a fi trimise pe adresa de e-mail avize@apavital.ro

De asemenea, solicitanții pot trimite documentații prin poștă, pe adresa APAVITAL S.A. - Iași, strada Mihai Costăchescu nr. 6, cod poștal 700495. 

Pe site-ul societății noastre, la rubrica “Cum devin client”, se găsesc detalii privind documentele necesare pentru obținerea unui aviz sau a unui proiect, precum și formularele necesare.

Reamintim că APAVITAL S.A. a creat posibilitatea de a se efectua plăți direct prin intermediul site-ului dar și prin accesarea contului de client creat pe pagina societății. Din accesarea contului de client aceștia pot beneficia de o multitudine de alte facilități, inclusiv vizualizarea și listarea facturii. 

În acest interval de timp, utilizatorii pot obține informații și prin intermediul Centrului de Contact, la numărul de telefon 0232.969.