ApaVital va asigura servicii de permanență în perioada 14-18 aprilie 2023
12 aprilie 2023 Media

ApaVital aduce la cunoștința utilizatorilor săi că în perioada 14-18 aprilie 2023, când lucrătorii societății vor beneficia de zilele libere legale acordate cu ocazia sărbătorilor pascale, vor fi asigurate în continuare activitățile pe care le desfășoară în mod curent.

În primul rând, au fost stabilite echipe de intervenție care să asigure permanența pentru rezolvarea eventualelor disfuncționalități apărute atât la rețelele de apă din aria de acoperire, cât și la cele de canalizare.

Activitatea de relații cu publicul va fi asigurată în această perioadă prin intermediul Centrului de Contact, operatorii de serviciu fiind la dispoziția utilizatorilor, în fiecare dintre zilele menționate, la numărul de telefon 0232.969.

Cu toate că ghișeul de primire/eliberare a documentațiilor va fi închis, documentele pentru obținerea avizului/proiectului/contractului pentru apă și/sau canalizare pot fi depuse online, exclusiv prin intermediul site-ului ApaVital (www.apavital.ro), secțiunea ”Cum devin client”, rubrica ”Depunere documente”.

Totodată, corespondența cu ApaVital se va desfășura în mediul online, prin intermediul adresei de e-mail contact@apavital.ro, registratura ApaVital fiind închisă.

Întrucât și casieriile societății nu vor avea program de lucru pe perioada sărbătorilor pascale, plata facturilor către ApaVital se va putea face prin plăți online, direct de pe portalul www.apavital.ro sau de pe platforma ghiseul.ro, prin intermediul altor instrumente de plată oferite de instituțiile bancare, dar și prin intermediul centrelor Pay Point, WESTACO, Self Pay sau un-doi Centru de plăți care au program de lucru în această perioadă. Plățile se pot efectua și prin intermediul aplicațiilor ApaVital Iași, PAGO și un-doi Centru de plăți, disponibile în Google Play Store și App Store.

Menționăm faptul că zilele de vineri 14 aprilie 2023 și luni 17 aprilie 2023 sunt zile nelucrătoare stabilite la nivel național, iar ziua de marți 18 aprilie 2023, a treia zi de Paște, este zi liberă pentru lucrătorii ApaVital, în conformitate cu prevederile contractului colectiv de muncă încheiat la nivel de societate.

Profităm de prilej pentru a ura tuturor utilizatorilor și colaboratorilor noștri sărbători pascale pline de lumină!