Casieria din Copou este închisă
02 februarie 2022 Media

APAVITAL S.A. aduce la cunoștința utilizatorilor că în data de 2.02.2022, casieria din Iași, strada Mihai Costăchescu, numărul 6, este închisă. Alternativele de plată sunt multiple și la îndemâna tuturor utilizatorilor noștri: facturile pentru serviciile de apă și de canalizare se pot achita la Raiffeisen Bank sau la unitățile unde se pot efectua plăți Pay Point, WESTACO, Self Pay sau Mobile Distribution, în locațiile CREDITCOOP, comod și în siguranță. De asemenea, se pot efectua plăți online prin portalul www.apavital.ro, prin intermediul platformei ghișeul.ro, prin internet banking sau în numerar, la sediile altor instituții bancare.

Plățile se pot efectua și prin intermediul aplicațiilor ApaVital Iași, PAGO și un-doi Centru de plăți, disponibile în Google Play Store și App Store.

 În situația în care plata facturii pentru serviciile de apă și canalizare se face prin virament bancar, data plății este aceea la care contul creditorului a fost alimentat cu suma de bani care a făcut obiectul plății.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul nostru www.apavital.ro, la secțiunea Pentru Clienți – Alte modalități de plată, sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0232.969.