Programul de funcționare a casieriilor ApaVital pe perioada sărbătorilor de iarnă
23 decembrie 2021 Media

ApaVital aduce la cunoștința utilizatorilor săi că în zilele de 24 decembrie 2021 și 31 decembrie 2021, casieriile societății vor fi deschise până la orele 12.00.

De asemenea, în perioada 27 decembrie – 31 decembrie 2021 (inclusiv), casieria din Hârlău, strada Petru Rareș nr. 5, bloc 4, scara B, va fi închisă.

Alternativele de plată pentru perioada în care casieriile sunt închise sunt multiple și la îndemâna tuturor utilizatorilor noștri: facturile pentru serviciile de apă și de canalizare se pot achita la Raiffeisen Bank sau la unitățile unde se pot efectua plăți Pay Point, Pay Zone, WESTACO, Self Pay sau Mobile Distribution, la sucursalele CEC Bank, în locațiile CREDITCOOP din județul Iași, comod și în siguranță. De asemenea, se pot efectua plăți online prin portalul www.apavital.ro, prin internet banking sau în numerar, la sediile altor instituții bancare.

Plățile se pot efectua și prin intermediul aplicațiilor ApaVital Iași, PAGO și Un-doi Centru de plăți, disponibile în Google Play Store.

 În situația în care plata facturii pentru serviciile de apă și canalizare se face prin virament bancar, data plății este aceea la care contul creditorului a fost alimentat cu suma de bani care a făcut obiectul plății.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul nostru www.apavital.ro, la secțiunea Pentru Clienți – Alte modalități de plată, sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0232.969.