Apavital
A A A | autentificare | hartă site
DESPRE NOI
Cine suntem
    Profil companie
    Declaratie de politica
    Valori în care credem
    Parteneri externi
Legislaţie
Conducere
    Echipa managerială
    CV - Conducere Apavital
    Declaraţii de avere
Informații de interes public
    Surse financiare
    Bugete
    Bilanţuri contabile
Prima pagină > DESPRE NOI> Cine suntem> Valori în care credem

Valori în care credem

 

  • RESPONSABILITATE şi RESPECT

Ştim ce importanţă are apa în menţinerea şi dezvoltarea vieţii. De aceea ne asumăm responsabilităţile zilnice în furnizarea apei potabile fiecărui cetăţean din zona de operare. Suntem concentraţi pe calitatea apei şi pe modul în care apa satisface nevoile tuturor şi fiecăruia în parte. Ne interesează în permanenţă cum luăm apa din circuitul natural şi apoi cum o redăm naturii.

 

Am învăţat să ascultăm oamenii şi să le anticipăm nevoile. Ştim că nevoia de apă este permanentă. De aceea depunem eforturi ca apa potabilă să nu lipseasca nimănui. Suntem într-un dialog permanent cu clienţii noştri cărora le împărtăşim realizările noastre.

 

  • PERFORMANŢĂ şi DEZVOLTARE

Facem tot ceea ce ştim mai bine ca ApaVital să continue să se dezvolte şi să ofere servicii utile clienţilor săi. Performanţa noastră se bazează pe organizare, pe dedicaţie şi pe talent. Angajamentul nostru pentru dezvoltare se traduce în servicii mai bune în alimentarea cu apă potabilă, canalizare şi epurare.

 

  • SPIRIT DE ECHIPĂ

Spiritul de echipă este fundamental în cultura ApaVital. Lucrul în care echipa face ca performanţa să fie mai vizibilă. Angajaţii ApaVital sunt mândri că fac parte din echipa unde sunt respectate şi apreciate onestitatea, talentul, angajamentul şi hărnicia.

 

Tip documentNume documentDescriereDimensiune documentDescărcare
Declarație de aderare S.N.A. 2016-2020 655  KB 
Codul de etică al SC APAVITAL SA Iaşi 8,978  KB 
* Pentru a vizualiza documentele în format PDF aveti nevoie de programul Acrobat Reader care poate fi descarcat gratuit de la adresa www.adobe.com
Apavital Iasi © 2009 Condiţii legale