Casieria din Pașcani va fi închisă în data de 18 martie 2024
14 martie 2024 Media

ApaVital aduce la cunoștința utilizatorilor săi că luni, 18 martie 2024, casieria din Pașcani, str. Grădiniței nr. 25 este închisă. Alternativele de plată sunt multiple și la îndemâna tuturor utilizatorilor noștri: facturile pentru serviciile de apă și de canalizare se pot achita la BRD, Banca Transilvania, BCR, Raiffeisen Bank, prin intermediul stațiilor de plată SelfPay, PayPoint, Un–doi–Centru de plăți, Westaco Express, în locațiile CREDITCOOP din județul Iași, comod și în siguranță.

De asemenea, se pot efectua plăți online prin portalul www.apavital.ro, prin intermediul platformei ghișeul.ro, prin internet banking sau în numerar, la sediile altor instituții bancare.

Plățile se pot efectua și prin intermediul aplicațiilor ApaVital Iași, PAGO și un-doi Centru de plăți, disponibile în Google Play Store și App Store.

În situația în care plata facturii pentru serviciile de apă și canalizare se face prin virament bancar, data plății este aceea la care contul creditorului a fost alimentat cu suma de bani care a făcut obiectul plății.

După perioada mai sus menționată casieria din Pașcani își va reîncepe activitatea după programul normal de funcționare, luni – vineri: 08.00 – 16.00.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul nostru www.apavital.ro, la secțiunea Pentru Clienți – Alte modalități de plată, sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0232.969.