Despre noi

Valori
Responsabilitate și respect

Ştim ce importanţă are apa în menţinerea şi dezvoltarea vieţii. De aceea ne asumăm responsabilităţile zilnice în furnizarea apei potabile fiecărui cetăţean din zona de operare. Suntem concentraţi pe calitatea apei şi pe modul în care apa satisface nevoile tuturor şi fiecăruia în parte. Ne interesează în permanenţă cum luăm apa din circuitul natural şi apoi cum o redăm naturii.

Grijă față de client

Am învăţat să ascultăm oamenii şi să le anticipăm nevoile. Ştim că nevoia de apă este permanentă. De aceea depunem eforturi ca apa potabilă să nu lipseasca nimănui. Suntem într-un dialog permanent cu clienţii noştri cărora le împărtăşim realizările noastre.

Performanță și dezvoltare

Facem tot ceea ce ştim mai bine ca APAVITAL S.A. să continue să se dezvolte şi să ofere servicii utile clienţilor săi. Performanţa noastră se bazează pe organizare, pe dedicaţie şi pe talent. Angajamentul nostru pentru dezvoltare se traduce în servicii mai bune în alimentarea cu apă potabilă, canalizare şi epurare.

Spirit de echipă

Spiritul de echipă este fundamental în cultura APAVITAL S.A.. Lucrul în care echipa face ca performanţa să fie mai vizibilă. Angajaţii APAVITAL S.A. sunt mândri că fac parte din echipa unde sunt respectate şi apreciate onestitatea, talentul, angajamentul şi hărnicia.

Parteneri externi