Un nou site ApaVital, mai dinamic și intuitiv
26 octombrie 2020 Media

Începând de luni 26 octombrie 2020, ApaVital lansează un nou site, cu o grafică nouă și facilități care îl fac mai dinamic și intuitiv pentru vizitatori. Noul site reprezintă un canal de comunicare aliniat la trendurile actuale, atât în ceea ce privește designul, cât și legat de ușurința de utilizare.

Site-ul conține informații utile, actualizate permanent, pentru toate segmentele de public. De exemplu, viitorii clienți ApaVital au la dispoziție toate detaliile și documentațiile necesare pentru obținerea unui aviz sau pentru încheiere unui contract de furnizare și pot afla pașii care trebuie parcurși la execuția lucrării.

Utilizatorii ApaVital pot efectua plăți online direct pe site, își pot crea un cont de client, pot transmite indexul apometrului și au la dispoziție facturile emise, beneficiază de informații în ceea ce privește serviciile oferite, prețurile și tarifele practicate, pot afla detalii privind calitatea apei potabile în zona în care domiciliază. În premieră, pe noul site sunt postate și buletine de analiză a apei potabile pentru diferite puncte de prelevare din județul Iași, nu numai din municipiu.

Utilizatorii site-ului ApaVital vor beneficia în continuare de informații privind zonele în care apa potabilă este întreruptă pentru efectuarea unor lucrări de modernizare sau remedierea unor avarii, pentru întreaga arie de operare. Numeroase informații sunt postate și la rubrica “Despre noi”, unde găsiți detalii despre activitatea noastră, despre modul în care suntem organizați, care sunt programele și strategiile noastre, puteți afla o multitudine de informații de interes public din domeniul economic sau tehnic, proiectele de investiții finalizate și cele preconizate.

Veți regăsi pe noul site amănunte despre activitățile de responsabilitate socială realizate, alături de o galerie foto și de videoclipuri cu aspecte din activitatea pe care o desfășurăm. Nu în ultimul rând, găsiți informații privind modalitățile în care ne puteți contacta, programul de lucru și programul de audiențe. 

Încă din etapa de proiectare a noului site s-a avut în vedere accesibilitatea lui pe telefoanele mobile, motiv pentru care s-a dezvoltat un site responsive, care poate fi accesat de pe orice tip de dispozitiv: laptop, computer, tabletă sau telefon.

Toate activitățile desfășurate pe noul site ApaVital se fac în condiții de maximă siguranță, securitatea site-ului fiind confirmată de un organism certificat din domeniu.

Vă invităm să descoperiți noul site ApaVital la adresa www.apavital.ro!