Anunț privind dezbaterea publică
12 mai 2022 Media

ANEXA 5.L

    la procedură

 

APAVITAL S.A. anunţă publicul interesat asupra depunerii raportului privind impactul asupra mediului și a studiului de evaluare adecvată revizuite, pentru proiectul „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Iași în perioada 2014-2020” propus a fi amplasat în județele Iași și Neamț.

Tipul deciziei posibile luate de APM Iași poate fi emiterea acordului de mediu revizuit sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu revizuit.

Raportul privind impactul asupra mediului și Studiul de evaluare adecvată revizuite, pot fi consultate la sediul APM Iași din municipiul Iași, str. Calea Chișinăului nr. 43, jud. Iaşi şi la sediul APAVITAL S.A. din municipiul Iași, str. M. Costăchescu nr. 6, jud. Iaşi, în zilele de L-J, între orele 8.00-16:30 și V orele 8.00-14.00.

Documentele menţionate sunt disponibile şi la următoarele adrese de internet : apmis.anpm.ro și https://www.apavital.ro/.

Dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului și a studiului de evaluare adecvată va avea loc la sediul APAVITAL S.A. din municipiul Iași, str. M. Costăchescu nr. 6, etaj 2, sala albastră, jud. Iaşi, în data de 14.06.2022, începând cu orele 14.00;

Publicul interesat poate transmite în scris comentarii/opinii/observaţii privind documentele menţionate la sediul APM Iași din municipiul Iași, str. Calea Chișinăului nr. 43, jud. Iaşi, până la data de 14.06.2022.