ApaVital realizează lucrări de extindere a rețelei de canalizare pe aleea Plopii fără Soț din municipiul Iași
13 mai 2021 Media

În perioada 19 mai 2021 – 19 august 2021, ApaVital efectuează lucrări de extindere a rețelei de canalizare pe aleea Plopii fără Soț, în cadrul lucrării de investiții intitulate „Extindere rețea de canalizare aleea Plopii fără Soț, Municipiul Iași”.

Investiția presupune montarea a 680 metri liniari de rețea de canalizare pe strada Plopii fără Soț. Lucrările vor fi realizate de INBIT S.R.L., au valoarea de 321.717,22 lei fără TVA, sursa de finanțare fiind fondurile proprii ApaVital.

Lucrările se vor desfășura de luni până vineri, în perioada menționată, în intervalul orar 08.00 – 16.00, cu afectarea la minimum a circulației rutiere în zona de intervenție. Întrucât vor fi restricții temporare de circulație, executantul lucrării a solicitat și a obținut un aviz favorabil în acest sens de la Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Iași, cu numărul de înregistrare 989.913/06.05.2021.

Conform avizului obținut, executantul lucrării nu va executa lucrări simultan, în același profil transversal, pe ambele părți ale drumului, acestea urmând a fi realizate etapizat, restricțiile în traficul rutier urmând a fi instituite doar pe jumătate din lățimea părții carosabile, asigurându-se astfel circulația alternantă. În zona execuției lucrărilor, sectorul de drum va fi semnalizat corespunzător, în conformitate cu prevederile legale în vigoare. După încheierea lucrărilor, executantul lucrării va aduce drumul la starea inițială.

Ne cerem scuze pentru eventualul disconfort cauzat de lucrările efectuate și de restricțiile temporare de circulație, investițiile ce urmează a fi realizate fiind necesare pentru îmbunătățirea serviciului de canalizare în zona menționată.