Lucrări de mentenanță a sistemelor informatice ApaVital
20 mai 2022 Media

Începând de vineri 20 mai 2022, ora 14.00, ApaVital va realiza operațiuni de upgradare a unor sisteme informatice, ceea ce va duce la  întreruperi temporare, pe perioade scurte de timp, ale serviciilor de myaccount și ale celor de telecitiri, telesold și teleavarii ale centralei telefonice de la Centrul de contact ApaVital.

Site-ul my.apavital.ro va rămâne funcțional, dar nu va fi actualizat cu date noi. Utilizatorii pot trimite în continuare indexul apometrului sau pot face plăți online, datele urmând a fi actualizate ulterior, atât pe my.apavital.ro cât și pe aplicația mobilă ApaVital Iași. 

Operatorii Centrului de contact vor prelua apelurile telefonice de la clienți și vor transmite spre rezolvare, către echipa de intervenție, eventualele disfuncționalități apărute la rețelele de apă sau de canalizare.

Pe perioada efectuării lucrărilor de mentenanță, nu vor mai fi transmise sms-uri de înștiințare către utilizatori, privind eventualele întreruperi de apă, însă aceste informații vor fi în continuare disponibile pe site-ul www.apavital.ro.

De asemenea, în data de vineri, 20 mai 2022, casieriile ApaVital vor fi deschise doar până la orele 14.00.

Sistemul va redeveni operațional în cursul dimineții de duminică, 22 mai 2022.

Lucrările sunt efectuate cu scopul îmbunătățirii serviciilor oferite utilizatorilor noștri. Vă mulțumim pentru înțelegere!