ApaVital a lansat un organizator online pentru depunerea documentațiilor necesare la avizare și contractare
22 septembrie 2021 Media

APAVITAL S.A vine în întâmpinarea solicitărilor clienților și oferă posibilitatea ca  documentele pentru obținerea avizului/proiectului/contractului pentru apă și/sau canalizare să fie depuse online, exclusiv prin intermediul site-ului ApaVital (www.apavital.ro), secțiunea ”Cum devin client”, rubrica ”Depunere documente”. Pe site-ul societății noastre, la secțiunea menționată, găsiți detalii privind actele necesare pentru obținerea avizului, proiectului, încheierea contractului, precum și formularele ce trebuie depuse. Astfel prin implementarea organizatorului online, se asigură un cadru care permite livrarea unei documentații complete, restul interacțiunilor urmând să se desfășoare exclusiv online.

De asemenea, solicitanții  care nu sunt utilizatori de internet pot trimite documentații prin poștă, cu condiția ca dosarul să fie complet, la adresa APAVITAL S.A. - Iași, strada Mihai Costăchescu nr. 6, cod poștal 700495. 

Reamintim că APAVITAL S.A. a creat posibilitatea de a se efectua plăți direct prin intermediul site-ului, dar și prin accesarea contului de client creat pe pagina societății. Din accesarea contului de client aceștia pot beneficia de o multitudine de alte facilități, inclusiv vizualizarea și listarea facturii. 

Utilizatorii pot obține informații și prin intermediul Centrului de Contact, la numărul de telefon 0232.969.