ApaVital a premiat cinci utilizatori care și-au creat cont de client în luna aprilie
06 mai 2021 Media

ApaVital a premiat alți cinci câștigători ai campaniei “Tu ți-ai creat cont de client ApaVital? Poți câștiga un premiu de 200 lei!”, care se derulează în perioada 1 martie – 31 august 2021. Tragerea la sorți s-a desfășurat pe 5 mai 2021, în prezența unei comisii formate din reprezentanți ai Serviciului Comercial, Direcției Operaționale, Serviciului Financiar, Serviciului Control și Serviciului Juridic din cadrul ApaVital.

Câștigătorii lunii aprilie, desemnați prin tragere la sorți, sunt Gheorghe Apalaghiei, Jenica Ochișanu, Olimpia Romaniuc, Angela Smaranda Dăscălescu  și Mihai Graur. Cei cinci au fost validați ca și câștigători după verificarea îndeplinirii cerințelor din regulament, una dintre acestea fiind aceea de a nu avea restanțe la plata facturilor ApaVital. Câștigătorii sunt clienți ApaVital din municipiul Iași, din Zona Metropolitană Iași și din județul Iași.

Valoarea premiului acordat este de 200 lei, suma urmând a fi scăzută din următoarea/următoarele facturi emise de ApaVital. Suma de 200 lei, oferită ca premiu, reprezintă contravaloarea unui consum mediu de apă efectuat într-o gospodărie de o familie formată din patru persoane, într-o perioadă de două luni de zile.

În luna aprilie 2021, circa 900 de utilizatori ApaVital și-au făcut cont de client ApaVital și vor beneficia de toate facilitățile oferite de acesta: primesc factura în format electronic, au o evidență a facturilor și consumurilor, pot transmite autocitirea indexului, pot plăti online facturile emise, au la dispoziție o comparație a consumurilor anterioare. Numărul clienților care și-au făcut cont de client de la începutul campaniei este de aproximativ 2.000.

Concursul continuă până pe 31 august 2021, urmând a fi acordate lunar câte 5 premii în sumă de 200 lei, în condițiile prevăzute în regulamentul de participare, disponibil aici: https://www.apavital.ro/comunitate/regulament-campanie-fa-ti-cont-de-client-apavital.

Următoarele trageri la sorți vor avea loc în datele de 2 iunie, 1 iulie, 2 august și 1 septembrie 2021.

Fă-ți cont de client ApaVital, utilizează instrumente online de plată și de comunicare, arată că îți pasă de mediul înconjurător și poți câștiga un premiu de 200 lei!