ApaVital a premiat cinci utilizatori care și-au creat cont de client în luna iulie
03 august 2021 Media

ApaVital a premiat alți cinci câștigători ai campaniei “Tu ți-ai creat cont de client ApaVital? Poți câștiga un premiu de 200 lei!”, care se derulează în perioada 1 martie – 31 august 2021. Tragerea la sorți s-a desfășurat pe 2 august  2021, în prezența unei comisii formate din reprezentanți ai Serviciului Comercial, Direcției Operaționale, Serviciului Financiar, Serviciului Control și Serviciului Juridic din cadrul ApaVital.

Câștigătorii lunii iulie 2021, desemnați prin tragere la sorți, sunt Andrei Radu Răducanu, Mihai Ciprian Ichim, Gheorghe Iulian Gorgan, Mihai Ciopeică și Dănuț Cantemir. Cei cinci au fost validați ca și câștigători după verificarea îndeplinirii cerințelor din regulament, una dintre acestea fiind aceea de a nu avea restanțe la plata facturilor ApaVital. Câștigătorii sunt clienți ApaVital din Zona Metropolitană Iași și din județul Iași.

Valoarea premiului acordat pentru fiecare câștigător este de 200 lei, suma urmând a fi scăzută din următoarea/următoarele facturi emise de ApaVital. Suma de 200 lei, oferită ca premiu, reprezintă contravaloarea unui consum mediu de apă efectuat într-o gospodărie de o familie formată din patru persoane, într-o perioadă de două luni de zile.

În luna iulie 2021, peste 500 de utilizatori ApaVital și-au făcut cont de client ApaVital și vor beneficia de toate facilitățile oferite de acesta: primesc factura în format electronic, au o evidență a facturilor și consumurilor, pot transmite autocitirea indexului, pot plăti online facturile emise, au la dispoziție o comparație a consumurilor anterioare. Numărul clienților care și-au făcut cont de client de la începutul campaniei este de aproximativ 4.500.

Concursul continuă până pe 31 august 2021, urmând a fi acordate alte 5 premii în sumă de 200 lei, în condițiile prevăzute în regulamentul de participare, disponibil aici: https://www.apavital.ro/comunitate/regulament-campanie-fa-ti-cont-de-client-apavital.

Următoarea tragere la sorți va avea loc în data de 1 septembrie 2021.

Fă-ți cont de client ApaVital, utilizează instrumente online de plată și de comunicare, arată că îți pasă de mediul înconjurător și poți câștiga un premiu de 200 lei!