Casieria din Hârlău se desființează
17 noiembrie 2022 Media

ApaVital aduce la cunoștința utilizatorilor că începând de joi, 1 decembrie 2022, casieria din Hârlău, strada Petru Rareș, nr. 5, bl. 4, sc. B, se desființează.

Alternativele de plată în urma închiderii acestei casierii sunt însă multiple și la îndemâna tuturor utilizatorilor noștri: facturile pentru serviciile de apă și de canalizare se pot achita la BRD, Banca Transilvania, BCR, Raiffeisen Bank, prin intermediul stațiilor de plată SelfPay, PayPoint, Un–doi–Centru de plăți, Westaco Express, în locațiile CREDITCOOP din județul Iași, comod și în siguranță.

De asemenea, se pot efectua plăți online prin portalul www.apavital.ro, pe platforma ghișeul.ro, prin internet banking.

Plățile se pot efectua și prin intermediul aplicațiilor ApaVital Iași, PAGO și Un-doi Centru de plăți, disponibile în Google Play Store și App Store.

În situația în care plata facturii pentru serviciile de apă și canalizare se face prin virament bancar, data plății este aceea la care contul creditorului a fost alimentat cu suma de bani care a făcut obiectul plății.

Pentru plățile efectuate pentru serviciile de apă și de canalizare, indiferent de instrumentul de plată ales din cele menționate, nu se plătește comision.

Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul nostru www.apavital.ro, la secțiunea Pentru Clienți – Alte modalități de plată, sau ne puteți contacta la numărul de telefon 0232.969.