Tu ți-ai creat cont de client ApaVital? Poți câștiga un premiu de 200 lei!
26 februarie 2021 Media

Protejarea mediului înconjurător a constituit dintotdeauna o prioritate pentru ApaVital. Utilizarea instrumentelor de comunicare disponibile în mediul online reprezintă o metodă prin intermediul căreia putem dovedi împreună că ne pasă de mediul înconjurător, că avem grijă de natură.

În perioada 1 martie – 31 august 2021, ApaVital desfășoară Campania “Tu ți-ai creat cont APAVITAL?”, prin intermediul căreia ne propunem să convingem cât mai mulți utilizatori să-și creeze un cont de client, pentru a beneficia astfel de nenumărate facilități: vor avea acces instant la factura în format electronic, imediat ce aceasta a fost emisă, vor putea să transmită indexul apometrului în perioadele în care se fac autocitirile, vor avea o evidență a facturilor și consumurilor efectuate, vor putea plăti online contravaloarea serviciilor de apă și de canalizare.

În fiecare lună, pe perioada de derulare a campaniei, vom premia 5 utilizatori, prin tragere la sorți, din rândul celor care și-au făcut pentru prima dată un cont de client pe site-ul ApaVital.

Valoarea premiului acordat este de 200 lei, suma urmând a fi scăzută din următoarea/următoarele facturi emise de ApaVital. Suma de 200 lei, oferită ca premiu, reprezintă contravaloarea unui consum mediu de apă efectuat într-o gospodărie de o familie formată din patru persoane, într-o perioadă de două luni de zile. La concurs pot participa consumatorii casnici care au contract direct cu ApaVital, cu condiția să își facă în premieră un cont de client ApaVital și să nu aibă restanțe de plată către ApaVital la data efectuării tragerii la sorți.

Câștigătorii vor fi anunțați în prima zi lucrătoare ulterioare lunii în care s-a derulat campania, respectiv în datele de 1 aprilie, 5 mai, 2 iunie, 1 iulie, 2 august și 1 septembrie 2021. Tragerea la sorți a câștigătorilor va fi supravegheată de către o comisie din cadrul ApaVital și va fi făcută publică pe pagina de facebook a societății. Regulamentul de desfășurare a campaniei poate fi consultat pe site-ul www.apavital.ro.