Peste 5.000 de ieșeni și-au făcut cont de client ApaVital
02 septembrie 2021 Media

Miercuri 1 septembrie 2021 a avut loc ultima extragere a câștigătorilor campaniei “Tu ți-ai creat cont de client ApaVital? Poți câștiga un premiu de 200 lei!”, care s-a derulat în perioada 1 martie – 31 august 2021.

Tragerea la sorți s-a desfășurat în prezența unei comisii formate din reprezentanți ai Serviciului Comercial, Direcției Operaționale, Serviciului Financiar, Serviciului Control și Serviciului Juridic din cadrul ApaVital.

Câștigătorii lunii august 2021, desemnați prin tragere la sorți, sunt Brahariu Cristina, Vasiliu Alina, Stanescu Alexa Andrei, Ursache Loredana și Colea Dumitru. Cei cinci au fost validați ca și câștigători după verificarea îndeplinirii cerințelor din regulament, una dintre acestea fiind aceea de a nu avea restanțe la plata facturilor ApaVital. Câștigătorii sunt clienți ApaVital din municipiul Iași, din Zona Metropolitană Iași și din județul Iași.

Valoarea premiului acordat este de 200 lei, suma urmând a fi scăzută din următoarea/următoarele facturi emise de ApaVital. Suma de 200 lei, oferită ca premiu, reprezintă contravaloarea unui consum mediu de apă efectuat într-o gospodărie de o familie formată din patru persoane, într-o perioadă de două luni de zile.

În cele 6 luni de campanie, peste 5.000 de utilizatori ApaVital și-au făcut cont de client ApaVital și vor beneficia de toate facilitățile oferite de acesta: primesc factura în format electronic, au o evidență a facturilor și consumurilor, pot transmite autocitirea indexului, pot plăti online facturile emise, au la dispoziție o comparație a consumurilor anterioare.

Utilizatorii pot să își creeze în continuare cont de client ApaVital, pentru a utiliza instrumente online de plată și de comunicare și a arăta că le pasă de mediul înconjurător.